ЖК "Podil Plaza & Residence": широкий вибір комерційної нерухомості в самому серці Подолу

ЖК "Podil Plaza & Residence": широкий вибір комерційної нерухомості в самому серці Подолу

Доступні приміщення під різні види бізнесу: від медичного центру до невеликих магазинів.

Крім самого житла, для покупців нерухомості дуже важливий базовий комфорт, який допоможе заощадити час на вирішенні побутових питань та дозволить насолоджуватися життям у новій квартирі. Саме тому в ЖК "Podil Рlaza & Residence" велика увага приділяється проектуванню та будівництву комерційних площ. p

Все продумано для того, щоб жителі могли отримувати потрібні товари і послуги в найкоротші терміни, а власники бізнесу впевнено будували свою справу та отримували нових клієнтів. У житловому комплексі бізнес-класу є приміщення та планування під різні види комерції: медичні та фітнес-центри, салони краси, кафе та ресторани, аптеки, стоматологію, відділення банку, туристичну агенцію, консалтингові види бізнесу та магазини.

Вже зараз тут функціонує магазин бронедверей преміум-класу та готується до відкриття магазин побутової техніки. Це допоможе першим мешканцям придбати товари за хорошими цінами недалеко від будинку, а власникам - отримати нових клієнтів. Розташований в самому серці Подолу, ЖК "Podil Рlaza & Residence" має високий купівельний трафік, а зручна транспортна розв'язка та  близькість до метро "Контрактова площа" дозволить клієнтам і співробітникам швидко добиратися до пункту призначення.

На сьогоднішній день попит на комерційні приміщення зростає, адже така інвестиція окупиться в кілька разів швидше, ніж здача квартири в оренду. Крім цього, на етапі будівництва ціни на нерухомість приємно здивують. Комерційні приміщення в новобудові обійдуться дешевше аналогічного варіанту в бізнес-центрі, а ось за якістю приміщення під власну справу в житловому комплексі на Подолі значно перевершують конкурентів. Їх переваги в відмінних інженерних комунікаціях, якісної вентиляційної системі, можливості самостійно "нарізати" площу та зробити потрібне планування, в якісному будівництві, панорамному склінні та відмінному місце розташуванні. А охорона та цілодобове відеоспостереження стануть приємним бонусом і підвищать безпеку об'єкта.

Забудовник - девелоперська компанія "Status Group" працює на ринку України з 2005 року та має величезний досвід  будівництва комерційних площ. У діючих комплексах компанії на лівому березі вже функціонують процвітаючі магазини, в портфелі компанії: бізнес-центр "Platinum" і заміський комплекс "SKY River" з великою SPA і Fitness-зоною. Маючи величезний досвід, ще на етапі проектування об'єкта, забудовник враховує всі побажання бізнесменів і потенційних клієнтів.

Прийшла пора бути на голову вище за конкурентів та будувати бізнес з неймовірними краєвидами на Поділ!

Наступна публікація