ЖК "Рів'єра" дарує знижки в період новорічних і різдвяних свят 

ЖК "Рів'єра" дарує знижки в період новорічних і різдвяних свят 

До кiнця січня в житловому комплексі діє безліч акційних пропозицій.

Поки все місто активно готується до новорічних та різдвяних свят, в ЖК "Рів'єра" на Осокорках підготували подарунки для тих, хто мріє вже зараз придбати власне житло. Тільки до кінця січні діє безліч акційних пропозицій на різні види квартир. Житловий комплекс у метро "Славутич" пропонує індивідуальні знижки на квартири для великої родини, квадратні метри в подарунок  та безліч додаткових бонусів для всіх своїх покупців. Це та сама чарівна пора, коли цінопад порадує всіх без винятку!

І вже 2020-ий рiк люди зможуть провести в приємних клопотах з облаштування власної квартири. В додаток до приємних знижок в житловому комплексі також пропонують якісний дизайн-проект в подарунок за індивідуальними вимірами та побажаннями клієнта.

Житловий комплекс "Рів'єра" - індивідуальний підхід, комфортний простір для життя та розвинена інфраструктура. Жити тут, значить, по-новому закохуватися в Київ, відкриваючи для себе європейські традиції життя в улюбленому місті. Затишні сімейні сніданки та вечері з видом на Дніпро, упорядкована набережна і фонтан у дворі, доглянута прибудинкова територія, дитячі майданчики, місця для відпочинку й пікніків, великий дитячий садок прямо під будинком - тисячі жителів вже оцінили всю красу життя на "Рив'єрі". Влітку тут можна влаштовувати пікніки на траві, а взимку - бої сніжками та катання на ковзанах.

Діти залишаться в захваті, адже на цьому узбережжі комфортного життя всі свята особливо прекрасні! При цьому ЖК "Рів'єра" знаходиться біля метро "Славутич", тут відмінна транспортна розв'язка, безліч зупинок громадського транспорту, щоб без проблем дістатися в будь-яку точку Києва.

Забудовник девелоперська компанія "STATUS GROUP" з 2005 року надає людям якісне житло, побудоване за європейськими стандартами якості. Надійність і комфорт, втілений в досконалості архітектурних форм, вже майже 15 років радує тисячі жителів. Компанія є одним з найбільших гравців столичного ринку нерухомості та пропонує кожному оцінити комфорт і зручність якісного житла в районах з чудовою інфраструктурою!

Наступна публікація