ЖК "Вуд Парк": успіх київського забудовника під час кризи

ЖК "Вуд Парк": успіх київського забудовника під час кризи

ЖК "Вуд Парк" - це новий затишний клубний будинок з видами на природу.

Попередні і теперішня фінансові кризи показали, що в таких умовах люди намагаються вкласти заощадження в щось цінне, і найчастіше вони вибирають саме нерухомість. У такі часи відзначається зростання попиту на невеликі квартири в недорогих сегментах.

Будівельна група "Парк" - це компанія з хорошою репутацією, відома приємними цінами за порівняно адекватної якості, успішно будує і заселяє житлові комплекси в Києві в умовах карантину та кризи.

У той час, як будівельники активно будують, менеджери відділу продажів консультують клієнтів по телефону, проводять дистанційні консультації по Вайберу, розповідають про проекти і допомагають підібрати кращий варіант житла на правому та лівому березі столиці, показують шахматку квартир, планування, 3D візуалізації і інтер'єри.

Будівельна група "Парк", мабуть, є однією з швидкозростаючих молодих девелоперських компаній в Україні. Будівельна група "Парк" - Лауреат премії "Український Будівельний Олімп" 2019 року, в номінації Європейський рівень будівництва: вишукана архітектура, якість і надійність.

Навесні 2020 року, в той час, коли пандемія і її наслідки чинили тиск на ринок і весь будівельний сегмент. Будівельна група "Парк" не зменшуючи темпів, вручила всім клієнтам раніше побудованих будинків ключі від квартири і документи на право власності. Сьогодні мешканці заселяються і облаштовуються.

ЖК "Вуд Парк" - це новий затишний клубний будинок з видами на природу. Комфортне житло прямо посеред лісу. Комплекс спроектований в сучасному архітектурному стилі, гармонійно поєднується з навколишнім простором. Централізовані водопостачання, каналізація та підключення до міського електрики.

Недалеко від будинку знаходиться зупинка громадського транспорту, школа і церква. Поліклініка, дитячий сад, магазини. Піша доступність об'єктів необхідної соціальної інфраструктури. Атмосфера затишного передмістя, серед елітної заміської нерухомості, що дозволяє поєднати зручності мегаполісу і переваги заміського життя.

Важливим фактором при виборі нерухомості є хороша екологія і наявність зеленої зони в безпосередній близькості від будинку. Далеко не всі житлові комплекси можуть похвалитися розташуванням в оточенні великого зеленого масиву. ЖК "Вуд Парк" розташований на околиці справжнього лісу, що створює відчуття життя – не в багатолюдній активної столиці, а на курорті. Комплекс розташований на мальовничій галявині в одному з найбільш екологічно чистих місць столиці.

Зелені насадження дозволяють нівелювати вплив міського середовища. Життя в лісі, і в той же час в місті і поряд з метро. Київська прописка – на узліссі. Можна вийти з дому і збирати гриби. І проводити більше часу на свіжому повітрі.

Про забудовника:

Будівельна група "Парк" - Лауреат премії "Український Будівельний Олімп" в номінації Європейський рівень будівництва: вишукана архітектура, якість і надійність. Щорічно професійною престижною премією нагороджуються будівельні компанії, які успішно працюють на ринку, і об'єкти, що відрізняються унікальним проектом, архітектурою, інноваційністю або якістю. Будівельна група "Парк" оцінена наступними авторитетними спілками та організаціями: Союз фахівців з нерухомого майна, Союз малих середніх і приватизованих підприємств, Асоціація фахівців з нерухомості України.

Від 2018 року Будівельна група "Парк" перейшла на будівництво житлових комплексів комфорт-класу. Це означає лише високу якість матеріалів. Тому для партнерства і закупівель компанія вибирає кращих виробників і постачальників. Бетон від Ковальської, метал Криворіжсталь тощо, повідомляє пресслужба Будівельної групи "Парк".

Наступна публікація