Знижки в Чернігові: ні дня без подарунків

Знижки в Чернігові: ні дня без подарунків

Влітку число акційних пропозицій в Чернігові зростає. Місто залишають відпускники, студенти; рідше приїжджають покупці з сусідньої Білорусі, що позначається на купівельному попиті. 

Поступово знижки в Чернігові переходять у формат купонних розпродажів. Чернігівські магазини, торгові центри та інші заклади сфери послуг реалізують купони на знижковому порталі SuperDeal.

Путівник для економного покупця 

Ситуація на ринку Чернігова багато в чому залежить від поведінки його великих гравців. Оскільки місто не вирізняється значною площею і чисельністю населення, а в кожній сфері їх не більше 2-3. Це регіональні торгові центри і національний мережевий рітейл. Вони можуть дозволити собі масштабні рекламні кампанії, видовищні промо-акції, презентації, розіграш призів, бонуси і подарунки. 

Великі гравці борються за покупця дуже активно: акції, розпродажі та знижки в Чернігові влаштовуються часто і регулярно. Дрібні компанії змушені підлаштовуватися. Оскільки їх бюджет не витримує великих витрат на рекламні заходи, вони діють локально: розсилають SMS постійним покупцям, розміщують банери про знижки, роздають флаєри недалеко від торгових точок. Не будучи постійним покупцем, дізнатися про спеціальні пропозиції можна лише випадково. 

Покупці, які не звикли розраховувати на випадок, давно купують товари та користуються всілякими послугами за допомогою знижкових купонів. Прогресивні чернігівські підприємці вже освоїли цей спосіб залучення покупців і активно реалізують купони на www.superdeal.com.ua. При мінімальних витратах на рекламу і її стовідсотковій віддачі вони можуть знижувати ціну. 

Що купують чернігівці за допомогою знижкових купонів 

Купони в Чернігові з рівною часткою активності реалізують торгівельні компанії та представники сфери послуг. На SuperDeal є пропозиції від турагентств, розважальних закладів, медичних установ, навчальних курсів і т. п. Що стосується товарів, асортимент безмежний: від аксесуарів і дитячих іграшок до будівельних матеріалів. 

З огляду на розпал сезону відпусток найбільшим попитом користуються товари для відпочинку і туристичні путівки . Давно не є секретом той факт, що дисконтні купони дають реальну економію до 90 % і більше. Завдяки цьому багато людей встигають відпочити за літо декілька разів, побувавши на морі, в Карпатах або відвідавши еко-готель в мальовничому куточку природи. 

Все частіше чернігівці віддають перевагу заміському відпочинку, що включає і сервіс, і розваги, і вирізняється мінімальною ціною. Заміські готелі вибирають для короткострокової відпустки або на вихідні: в таких випадках важливо витратити мінімум часу на дорогу. 

Купонні сайти додатково до знижок від продавців товару або послуги надають власні знижки. Так, на SuperDeal для кожного покупця відкривається окремий рахунок, який при покупках поповнюється бонусними балами. Накопичені бонуси обмінюються на дисконтні купони, що лише збільшує економію. Серед клієнтів розігруються спеціальні промокоди — додаткові знижки або право на безкоштовне отримання товару чи послуги.

Наступна публікація