Зварювальне обладнання "Jasic" з'явиться на українському роздрібному ринку

Зварювальне обладнання "Jasic" з'явиться на українському роздрібному ринку

21-23 листопада 2017 року у Києві відбувся "XVІ Міжнародний промисловий форум", який має статус світових промислових виставок, сертифікованих асоціацією UFI, в якому взяли участь 337 підприємств з 29 країн світу.

Лідери в галузі металургії, металообробки і машинобудування представили новітні технології, інструменти та обладнання, які вже пройшли успішні випробування і готові до впровадження у виробництво. Площа експозиції склала 17 тис. кв. м., а кількість фахівців, які відвідали виставку, перевищила 10,5 тис. осіб. Форум сертифікований, визнаний UFI, і входить з 2005 року до переліку провідних промислових виставок світового масштабу.

Щодня в рамках міжнародної події проводилися конференції та семінари з таких актуальних для промисловців тем, як забезпечення точності в сучасному контролі якості, застосування нових технологій в сфері професійно-технічного навчання, практичне використання методів неруйнівного контролю і за іншими напрямами.

Для компанії ТОВ "Джейсік Україна", яка вперше виступила в ролі повноцінного учасника міжнародної виставки, особливу важливість представляла тема конференції "Сучасні проблеми зварювального виробництва".

23 листопада було проведено зустріч з дилерами, що представляють ТМ "Jasic" в Києві та інших регіонах України. На конференції з доповіддю про перспективи розвитку зварювального устаткування виступив керівник комерційного відділу компанії Jasic Technology Co., Ltd пан Юйань Цзіньхуа, а також були продемонстровані моделі нових зварювальних апаратів, серійний випуск яких запланований на 2018 рік.

ТОВ "Джейсік Україна", будучи єдиним офіційним дилером в Україні виробника "Jasic", представила на виставці новітні зварювальні апарати, засоби автоматизації зварювання та плазмового різання. Устаткування і технології, представлені в рамках промислового форуму українською фірмою, викликали інтерес у роздрібних торгових підприємств, представників машинобудівних та металообробних фірм.

В рамках довгострокового співробітництва були намічені зустрічі з метою укладення контрактів на поставку комплексів автоматизації зварювальних процесів, обладнання для термічної обробки матеріалів і конструкцій, а також інструментів для зварювання, пайки, наплавлення, споріднених технологій.

Довідка про компанію

ТОВ "Джейсік Україна" ─ єдиний офіційний представник "Jasic" в Україні. Компанія поставляє апарати і запчастини оптовим і роздрібним замовникам, проводить обслуговування техніки у власному сервісному центрі.

Контактні дані:

Київ, пр. Перемоги, 67, корпус "Р",

телефони дирекції: +38 (044) 200-16-55, +38 (044) 200-16-54

Наступна публікація