Який готель вибрати для бізнес-поїздки до Львова

Який готель вибрати для бізнес-поїздки до Львова

Фото: ТСН.ua

Чотиризірковий готель Premier Hotel Dnister, розташований у центральній частині Львова, недалеко від старого міста, вважається одним із найбільш престижніших і комфортабельних закладів, що пропонують послуги гостям міста.

В готелі у Львові є всі необхідні умови для зупинки під час ділової поїздки: красиві сучасні номери, високий рівень сервісу, зручне розташування недалеко від вокзалу, автовокзалу та аеропорту.

Бізнес-поїздка з відпочинком в недорогих номерах

Плануючи ділову відрядження, майбутні постояльці готелю мають можливість попередньо забронювати онлайн один з номерів:

  • Класичний двомісний з одним або двома ліжками. У кожному номері робочий стіл, сейф, телефон, безкоштовний Wi-Fi.
  • Двомісний "Прем'єр" площею 21 кв. м.
  • "Люкс" і покращений "Люкс" з італійської сучасними меблями і розкішним видом на центр міста.

У всіх номерах недавно виконаний євроремонт, є опалення, кондиціонер, супутникове телебачення. Двокімнатні номери "Люкс" розділені на спальну зону і кімнату для прийому гостей, де можна поспілкуватися в неформальній обстановці. Зняти будь-який з номерів можна на ніч, добу і кілька днів, а також на пільгових умовах, ставши учасником програми лояльності для членів Premier Club.

Спецпропозиція для відрядних

Для бізнесменів, які приїжджають на ділову зустріч або готують переговори, не бажаючи залишатися в готелі на ніч, передбачений денний тариф, що дозволяє добре відпочити і підготуватися до зустрічі, не переплачуючи за добу перебування в готелі. При цьому гостям забезпечені наступні послуги:

  • Безкоштовна камера схову та сейф.
  • Банкомат на території закладу.
  • Каса для обміну валюти.
  • Безкоштовна парковка і оренда авто.
  • Доставка преси.
  • Трансфер в аеропорт і назад.
  • Копіювальна техніка та факс для роботи з документами.
  • Міні-бар в кожному номері.

Провести ділові переговори можна після бронювання конференц-залу, а відзначити укладення договору або вдалу презентацію — в банкетному залі.

Європейський сервіс та послуги для гостей

Адміністрація приділяє велику увагу обслуговуванню кожного клієнта, пропонуючи ненав'язливий сервіс, що включає: щоденне прибирання номерів, сніданок на терасі або в номері готелю, послуги консьєржа, замовлення квитків і прискорену реєстрацію заїзду або виїзду.

Зняти напругу після важкого трудового дня або складних переговорів можна в спортзалі, басейні або сауні, а також за філіжанкою найкращої львівської кави. Приємну різноманітність вносить національна українська та європейська кухня і спеціальне меню з сервіровкою на свіжому повітрі або в ресторані. Також завжди можна вибрати недорогий номер для некурящих з хорошою звукоізоляцією для якісного повноцінного сну.

Управління бронюванням проводиться онлайн на сайті, де можна дізнатися всі деталі, включаючи ціну. Уточнити місце розташування Premier Hotel Dnister і відстань до готелю від залізничного вокзалу, автовокзалу та аеропорту легко, зорієнтувавшись по карті Львова.

Наступна публікація